Sztárok

Ijesztő élménnyel vált valóra az x-faktoros Tóth Andi álma

Bátor dolgot vállalt be Tóth Andi, a 2014-es X-Faktor győztese. A fiatal lány életében először próbálta ki a repülést, ráadásul nem akármilyen körülmények között.

Tóth Andi élete fenekestül felfordult azóta, hogy 2014-ben megnyerte az X-Faktort. A fiatal lánynak nemcsak a karrierje indult be gőzerővel, de a műsorban rátalált a szerelem, és a napokban egy régi álma is valóra vált. A 17 éves Tóth Andi ugyanis már hosszú ideje vágyott arra, hogy repülőn üljön, most pedig egy műrepülő-pilóta mellett ki is próbálhatta, milyen érzés a levegőben lenni. Tóth Andi egyébként nagyon jól bírta az ijesztő mutatványokat a magasban, sőt mikor leszállt a gép, annyira lelkes volt, hogy azt mondta, újra szeretne felemelkedni. Egy ilyen élmény után pedig biztos, hogy egy turistaosztályon való repülés már meg se fog kottyanni Tóth Andinak.

Az X-Faktor fiatal győztese egyébként nagyon sokat dolgozik. Koncerteken lép fel és egy színházi előadásban is szerepet kapott. A kikapcsolódást pedig az jelenti számára, amikor szerelmével, a Spoon zenekar tagjával, Petivel lehet, akivel ilyen helyesek együtt:

Fellépés után egy kis romcsi ???? #cocacola #kisshappiness #love #petii #róózsák

Posted by Tóth Andi hivatalos oldala on Saturday, July 4, 2015

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top