Sztárok

Nagyon meglepő ruhába bújt Csobot Adél – galéria

Csobot Adélról már sokféle fotót láttunk. Tudjuk, milyen bikiniben és azt is, hogy néz ki, mikor kicsípi magát. Most azonban egy olyan szerelést próbált fel, amire, bevalljuk, egyáltalán nem számítottunk tőle.

Veszélyes kalandra vállalkozott Csobot Adél és Horányi Juli. Az egykori x-faktorosok ugyanis bevállalták, hogy kipróbálják, milyen a méhészek élete. Csobot Adélékat egy szakember vezette be ennek a munkának a rejtelmeibe, és természetesen a feladathoz speciális védőruhát is kaptak. A komoly óvintézkedések kissé megingatták Csobot Adél és Horányi Juli magabiztosságát, de végül lelkesen próbálták ki, milyen a méhészkedés.

Nagyon meglepő ruhába bújt Csobot Adél – galéria

“Gyerekkoromban sokszor voltam a nagyinál, és az unokatestvéreimmel mindig az erdőszélen vagy a hegyekben játszottunk. Tücsköt-bogarat összeszedtünk, és kaptárat is láttam már korábban. Most pedig végre élesben is kipróbálhattam a füstölőt, amivel a méheket bódítják, szuper kaland volt. Azt hiszem, ezek után még jobban értékelem a méhek munkáját, ugyanis énekesként, ha bármi gond van a torkommal, először mindig mézet eszem, és általában segíteni szokott” – mesélte a mindig mosolygós Csobot Adél, akinek annyira megtetszett a méhészkalap, hogy megtartotta, ezzel is gazdagítva különleges kalapgyűjteményét.

Galériánkban még több képet láthatsz Csobot Adélról és Horányi Juliról a szokatlan ruhában:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top