Trend

Liptai Claudia

Liptai Claudiát a televízió tette igazán híressé, bár már korábban is játszott a Vígszínház több darabjában is. A mai magyar mûvészvilág egyik elsõ számú "abszolút nõjének" diákévei nem voltak zökkenõmentesek.

Kiskorában állatorvos szeretett volna lenni, ma is imádja az állatokat. Régi vágya volt, hogy egyszer kán-kánt táncolhasson. (Ez azóta megvalósult: az Esti Showderben bizonyította tánctudását.) Rossz magaviselete és számos igazolatlan órája miatt kicsapták a Kaffka Margit Gimnázium Képzőművészeti szakáról, pedig mindenki szerint nagyon tehetséges volt. A fiaskó után egy esti gimnáziumban két év alatt leérettségizett, és közben többek között számítógépes tenyérjóslásból tartotta el magát. Az érettségi után elvégezte a Goór Nagy Mária Színitanodát, majd a Színművészeti Főiskolát is.

Még a főiskolai évek alatt lett a Vígszínház tagja, 1999-től pedig tévében is szerepelni kezdett, többek között a Csíííz című műsorban. Nemrégiben egy nagyoperettben is fellépett, a színpadot nem hagyta ott a tévézés kedvéért. A színjátszás mellett számos szenvedélye van, többek között kalapokat, táskákat és cipőket gyűjt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top