Sztárok

Snowflake: Britney Spears-hasonmásként robbantja fel a netet a duci magyar nő

Már több mint 30 ezer ember látta annak a magyar nőnek a videóját, akinek feltett szándéka, hogy ő legyen a világ legnagyobb popsztárja. Snowflake, azaz Hópehely, akinek egyik ismertetőjegye, hogy nem fél megmutatni mind a 160 kilóját, belebújt Britney Spears egyik legtöbbet mutató ruhájába, hogy felrobbantsa az internetet. Szerintünk sikerülni is fog neki.

Emlékeztek még arra, mikor Britney Spears a Toxic című klipben egy teljesen testszínű, gyémántokkal kirakott ruhában vonaglott? Bár titkon vélhetően sokan akartunk mi is egy ilyen dresszben parádézni, soha nem volt hozzá bátorságunk. Nem úgy, mint az internet új magyar sztárjának, Snowflake-nek, akit nem zavartak az átlagnál kerekebb idomai abban, hogy elkészíttesse az ikonikus ruhát, és egy videót forgasson benne.

A 34 éves budapesti nőnek nem titkolt szándéka, hogy betörjön a popiparba, a klipjét elnézve pedig azt biztos, hogy minimum 15 perc internetes hírnév kijár neki. Bár Snowflake – aki nevét az Ace Ventura delfinjéről kapta – hangja még nem tökéletes, vélhetően nagy elődjéé, Britney Spearsé sem volt az a kezdetekkor.

“Valami újat mutatok az embereknek azzal, hogy nagyobb darab vagyok, mint a többi énekesnő. Nagyon nehéz ma kitűnni a popszakmában, de ha van valami speciális ismertetőjegyed, akkor emlékezni fognak rád” – mondta egy interjúban a feltörekvő magyar énekesnő, akinek valóban ütős videóját itt megnézheted.

Snowflake még a DailyMailnek is adott interjút.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top