nlc.hu
Sztárok

Bangó Margit a jövőről

Bangó Margit: „Harmadjára is megoperáltak” – jó hírekkel szolgált az énekesnő

Margit sosem fog igazán visszavonulni.

Bangó Margitnál 2020-ban rákot diagnosztizáltak, ezért októberben és decemberben is megműtötték, de karácsonyra már jól érezte magát. 2021-ben leküzdötte a kórt, ám idén júniusban újra kórházba vonult. 

Bangó Margit

Bangó Margit (Fotó: Olajos Piroska)

Ugyan a Kossuth-díjas énekesnő hivatalosan visszavonult, néha még ad egy-egy koncertet. Most a Story magazinnak mesélt a műtétről, és egy jó hírt is megosztott. 

„Harmadjára is megoperáltak, de mindannyiunknak nagy kő esett le a szívéről, amikor végre megtudtuk a legfrissebb eredményeket, amelyek bizakodásra adnak okot, mert nagyon jók. Az orvosomtól meg is kérdeztem, ugye akkor ez volt az utolsó beavatkozás, de elmondta, hogy kisebbekre valószínűleg még szükség lehet, ahogy háromhavonta a kontrollvizsgálatokra is. Hamarosan a Csináljuk a fesztivált című műsorban is húsztagú zenekarommal lépünk majd fel hétről hétre, és a Swing Á la Djangóval is újra stúdióba vonulunk” – nyilatkozta az énekesnő. 

Story -címlap

Story -címlap

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top