TV-sztárok

Így piheni ki magát Gesztesi Károly

Gesztesi Károly nemrég féléves alkotói szabadságra ment, hogy kipihenhesse magát. A Blikknek elmesélte, hogyan telnek a napjai.

Mint a pihenőn lévő Gesztesi Károly a Blikknek adott interjújában elmondta, hetente kétszer szaunázni és úszni jár, gyakran meglátogatja a kedvenc éttermét Gödön, a Duna-parton, ahol halat eszik. “Végre megint van életem! Jut időm akár egy órát beszélni telefonon vagy találkozni az évek óta nem látott barátaimmal. Ez is szörnyen hiányzott már. Nagyon jól érzem magam, hogy nem kell kapkodni, szerepet tanulni, egyik próbáról a másikra rohanni” – mondta el a nyilvánosságtól nagyrészt elzárkózó Gesztesi Károly.

Bár úgy volt, hogy a fél év alatt egyáltalán nem szerepel majd, néha azért színpadra lép. “Az Estére szabad a kecót le kéne venni a műsorról nélkülem. Egy-egy előadást betyárbecsületből bevállalok. November 21-én Pécsett Balikó Tamás emlékére lejátszom a ­Grease-t, mert ezt már korábban megígértem, így nem mondhatom le” – mesélte az előadásairól Gesztesi Károly, aki utazgatni is fog. “Kétszer is elutazom a Kanári-szigetekre golfozni, de januárban Mexikóba is készülök” – mondta.

Így piheni ki magát Gesztesi Károly

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top