Sztárok

Mi lett veled, George Michael? – fotó

Az állunkat kerestük a földön, mikor megláttuk a legfrissebb képet George Michaelről. Az énekesről akkor készültek képek, miután kilépett egy svájci rehabról. Félünk, hogy rajongók ezrei járnak ugyanígy, ezért megelőzve a katasztrófát és sírógörcsöt, kézen fogunk, és együtt megnézzük, mennyit változott!

George Michael a napokban ünnepelte 52. születésnapját. Ez alkalomból a svájci rehabilitációs intézet – ahova egy hónapja alkohol- és drogproblémái miatt jelentkezett be az énekes – megengedte, hogy néhány órára elhagyja az épületet. Az énekes Zürichben ünnepelt barátaival, de állítólag egyáltalán nem nyúlt a kimenője alatt piához vagy droghoz.

Az azonban eléggé meglepő, hogy fest a szebb napokat megélt brit híresség. Korábbi önmagához képest George Michael meghízott, az arca meggyötört lett, és megnyúlt a rengeteg nyugtató hatására. Szakállát pedig be is fonhatná, ha van kézügyessége, olyan hosszúra növesztette. A képek tanúsága szerint George Michael még nincs túl a nehezén, az egész baráti találkozót és a “szabadon” töltött órákat is faarccal, mosoly nélkül csinálta végig.

Bárhogy is néz ki, egy a fontos, hogy tiszta maradjon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top