Sztárok

Szelfi: Völgyesi Gabi teljesen kivirult

Völgyesi Gabi és férje a Szelfiben nem titkolják, hogy amióta két gyermeket nevelnek, életük és kapcsolatuk nagyon megváltozott. Éppen ezért szakember segítségét kérték.

A Szelfi egyik múlt heti epizódjában Völgyesi Gabi és párja, Ádám life coachnál járt. Napjaikat most a vele egyeztetett órarend alapján próbálják élni az RTLII videónapló-sorozatában, Völgyesi Gabi pedig máris teljesen kivirult az új életmódtól.

“Szuper érzés, hogy a mai nap az órarend szerint tud működni. Nyolckor keltünk, fantasztikus éjszakánk volt”mondja lelkesen szelfis kamerájának Gabi, és azt is boldogan meséli, hogy miután Martint elvitték a bölcsibe, futni is tudtak Ádámmal. “Most van pár órám, összefüggő, zavartalan gyönyörű pár órám. Beláttuk Ádámmal, hogy így működhetünk jól, így lehetünk nem kifacsart, örömteli, boldog szülők és család” – magyarázza vidáman a Szelfiben az énekesnő

Völgyesi Gabi egy korábbi interjúban őszintén beszélt arról, hogyan változott meg a kapcsolata férjével azóta, hogy megszülettek gyermekeik:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top