Sztárok

Kiss Ramóna olyat posztolt, hogy évtizedeket fiatalodsz tőle

Kiss Ramóna egyik legfrissebb fotóját látva egy pillanat alatt ismét általános iskolás lettem. Ha megnézed, téged is elfog majd az olthatatlan vágy, hogy egy hosszú madzaggal felszerelkezve kirohanj a hozzád legközelebb eső udvarra.

Kiss Ramónának láthatóan szuper hétvégében volt része. A Barátok közt színésznője a strandolás és napozás mellett egy kis időutazást is tett, amiről vicces fotót posztolt. Rami egy nagyobb társasággal töltötte a hétvégét, közöttük gyerekek is voltak. Ráadásul a kislányok gyerekkorunk egyik legkedvencebb játékát játszották, amikor egy óriási gumit ketten lábaikkal feszítenek ki, egy harmadik pedig átugrál rajta.

Nem csoda, hogy mikor Kiss Ramóna meglátta a gyerekeket, azonnal beállt játszani, a fotójától pedig még mi is úgy érezzük, teljesen megfiatalodtunk. Sajnos az is látszik, ez a játék nem olyan, mint a biciklizés, Kiss Ramóna már bizony elfelejtette, hogy kell csinálni. Szerintetek nektek menne?

Ki játszott ilyet gyerekkorában?????#gumizas #retro #soly #baratokkozt #koszonomhogyennyibaratomvan

Posted by Kiss Ramóna hivatalos oldala on Saturday, July 4, 2015

Amikor pedig Kiss Ramóna éppen nem játszott, akkor a barátnőjével, Nyári Diával bolondozott bikiniben:

Köszönjük a vidám nyári körmöket it's beauty nak ????????????????köszi Kata????????Kiélvezzük a hétvége hátralevő részét Kiss Ramóna hivatalos oldala????????

Posted by Nyári Diána on Sunday, July 5, 2015

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top