Sztárok

Will Smith felesége félbeszakította a karrierjét, hogy a gyerekei színészek lehessenek – exkluzív interjú

"Csak semmi személyes jellegű kérdés" – hangzik el az interjú előtt a minden újságíró rémálmaiban kísértő mondat, amikor egy londoni hotelszoba előtt várakozom Will Smith feleségére, Jada Pinkett Smithre, aki a Magic Mike XXL-lel tért vissza a mozivásznakra. Ennek ellenére ő maga hozza szóba a családját…

Az interjúm furcsa közjátékkal kezdődik. Amíg várakozom a soromra (a promóciós körutakon a sztárok az interjúkat zsinórban adják), egyszer csak kilép elém a folyosóra Jada Pinkett Smith, aki élőben még apróbb termetűnek tűnik, mint a filmekben, és átmegy a szemben lévő szoba mosdójába. “Csak egy kis mosdószünet” – mondja nekem az őt kísérő pr-es. Eltelik egy-két perc, aztán hallom, hogy Jada szeretné kinyitni a wc ajtaját, de valahogy nem megy. Ekkor már csak én vagyok ott, és hallom, ahogy belülről nekifeszül az ajtónak, de sehogy sem bír el vele. Már éppen odamennék, hogy segítsek, amikor az erőfeszítések megteszik hatásukat, és a wc-be ragadt Jada egyszer csak kiszabadul. Újra ott áll a folyosón előttem és az épp visszaérő pr-es lány előtt, és olyan hangosan röhögve mondja ki, hogy “Bakker, beszorultam a klotyóba”, hogy még a hotel másik felében is hallhatják. Aztán rám mosolyog, és egy perccel később kezdjük is az interjút, ahol már jóval komolyabb hangnemet üt meg. Jada után pedig a Magic Mike XXL forgatókönyvírójával és producerével, Channing Tatum egyik legjobb barátjával, Reid Carolinnal beszélgettem például a Magic Mike Broadway musical változatáról.

Nézd meg ezt a videónkat is! – Channing Tatum és a Magic Mike XXL szexi csődörei elmondják, mitől jó a férfisztriptíz – exkluzív interjú.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top