Sztárok

Megmondjuk, miért menekül George Clooney az álomotthonából – képek

Lassan már az útikönyvekbe is bekerül George Clooney olaszországi villájának a pontos helye, és a színészt eddig nem is zavarta a nagy érdeklődés, a sok rajongó. Most mégis meg akar válni kedvenc házától.

A Comói-tó partján álló villát George Clooney tizennégy évvel ezelőtt vásárolta meg, és azóta többször is elmondta: bolondul a környékért, és itt érzi magát igazán otthon. Most azonban hajlandó megfontolni, hogy elfogadja a villára tett 100 millió dolláros vételi ajánlatot.

Megmondjuk, miért menekül George Clooney az álomotthonából

Ez az összeg a tízszerese annak az árnak, amiért Clooney annak idején megvásárolta a 18. századi házat, ennek ellenére meglepő, hogy a színész hajlandó lenne megválni ettől az ingatlantól. Köztudott, hogy a Comói-tó partján közvetlen vízkapcsolatos ingatlanok  ritkán kerülnek piacra, többnyire inkább vagyonos emberek próbálják hatalmas pénzösszegekkel meggyőzni a tulajdonosakat az eladásról. Clooney-nál korábban nem is akartak próbálkozni, de mostanában megváltozott a helyzet, a sztár gyakorlatilag menekül az otthonából.

Megmondjuk, miért menekül George Clooney az álomotthonából

George Clooney korábban is egyfajta helyi nevezetességnek számított, de a kisvárosban élők igyekeztek nem zavarni a sztárt. Az elmúlt években viszont már turisták álltak a kapu előtt, arra várva, hogy autogramot kapjanak George Clooney-tól vagy valamelyik híres vendégétől.

George Clooney-nál pedig betelt  pohár. “George imádja a környéket és az ott élőket, de az állandó figyelem kikészíti. Azért fontolja most meg az ajánlatot, mert akkor elköltöznének a feleségével egy kevésbé frekventált olasz vidékre, egy sokkal eldugottabb olasz villába” – írja a Page Six.

Laglio polgármestere azonban mindent megtesz, hogy marasztalja a sztárt. Áprilisban például törvényt hozott, hogy a 600 dolláros büntetést kell fizetnie annak, aki engedély nélkül belép George Clooney birtokára, vagy zavarni meri a sztárt. Noha a színész értékelte a gesztust, úgy tűnik, ez még mindig kevés ahhoz, hogy maradjon.

Megmondjuk, miért menekül George Clooney az álomotthonából

A színész és felsége kicsit már elfáradt az állandó figyelemtől. Amal Clooney és a férje nem tudnak elmenni egyetlen helyi étterembe sem, de a barátaikkal sem tudnak egy nyugodt estét eltölteni, mert vannak turisták, akik kifejezetten miattuk utaznak a városkába.

Megnézem
Összes kép (1)

A legutóbb például egy hétvégi ünneplésre ment George és Amal Clooney, néhány barátot is meghívtak, de még a hajón sem volt nyugtuk. A kikötőtől hazáig pedig minden lépésüket követték.

Megnézem
Összes kép (1)

A Villa Oleandra a maga pazar helyiségeivel, hét hálószobájával, fürdőszobáival, külön vendégházával és kikötőjével luxusotthona lehet annak, aki ki tudja vásárolni George Clooneyt. Azt, hogy pontosan mitől is akar megválni a színész, abból egy kis ízelítőt megnézhetsz a galériánkra kattintva:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top