Sztárok

Titokban összeházasodott Ashton Kutcher és Mila Kunis

A People magazin értesülései szerint Mila Kunis a hétvégén örök hűséget fogadott Ashton Kutchernek. Részleteket eddig csak a barátok szivárogtattak ki, a szóvivők még nem erősítették meg a hírt.

Ennek ellenére mindenki biztosra veszi, hogy Mila Kunis és Ashton Kutcher tényleg összeházasodtak. A pár az Egyesült Államok függetlenségi napján rendezett bulinak álcázta az esküvőt, állítólag a vendégek közül sem mindenki tudta, hogy nem egyszerű kerti partira érkezett. 

Titokban összeházasodott Ashton Kutcher és Mila Kunis

Pénteken a Page Six már beszámolt arról, hogy Mila Kunis és Ashton Kutcher esküvőre készül, mindezt egy barátra hivatkozva: “A részleteket titokban tartják, legkorábban 24 órával az esemény előtt küldik ki a meghívót. Annyit lehet tudni, hogy nagyon meghitt lesz, és a családon kívül csak néhány barátot hívnak majd meg.”

Korábban is felröppentek már olyan olyan találgatások, hogy a pár összeházasodott, miután Mila Kunis egy gyönyörű gyűrűvel az ujján vonult be a vörös szőnyegen idén tavasszal. Akkor a rajongók vicces képeket gyártottak.

Titokban összeházasodott Ashton Kutcher és Mila Kunis

Korábban pedig “Boldog új évet, Kutcherék” felirat után kezdték kérdezgetni Ashton Kutchert a titkos esküvőről.

Kutcher és Kunis kapcsolata hivatalosan 2012-ben kezdődött, korábban nagyon jó barátok voltak, hiszen az 1998–2006 között futó FOX csatorna sorozatában együtt dolgoztak.

Titokban összeházasodott Ashton Kutcher és Mila Kunis

“Az életem első igazi csókját Ashtontól kaptam a forgatáson. Mindannyiunknak megvan, melyik színészért rajongott egykor. Én hozzámegyek az enyémhez” – mesélte lelkesen a szerelmes Mila Kunis a W magazin augusztusi számában.

Titokban összeházasodott Ashton Kutcher és Mila Kunis

Az esküvő részleteiről egyelőre nem szivárgott semmilyen hír, és a párt ismerve az sem biztos, hogy látunk róluk esküvői képeket. Ezt amúgy sajnálom, hiszen a Kutcher–Kunis-párról a tavaly októberben született kislányukkal együtt valószínűleg nagyon helyes kis családi képek készülhettek a szertartás alatt és után.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top