Sztárok

El fogsz olvadni Gombos Edina legfrissebb fotóitól kisfiáról

Az egy dolog, hogy kint a napon negyven fok van, de most Gombos Edina segít neked abban, hogy még a légkondicionált szobában is elolvadj. Nézd meg a legfrissebb képeket a műsorvezető három hónapos kisfiáról!

Gombos Edina számára nagyon fontos, hogy szoros kapcsolatot ápoljon rajongóival, így gyakran enged bepillantást magánéletébe. A műsorvezetőnek március végén született meg kisfia, akiről rendszeresen szupercuki fotókat oszt meg. A hétvégén például láthattunk néhány friss portrét a tündéri babáról:

Én nem csak a hőségtől kezdek olvadozni…, teljesen levesz a lábamról ez a két huncut pasi, amikor így látom őket…:-)

Posted by Gombos Edina on Sunday, July 5, 2015

Gombos Edina néhány fotóval azt is elárulta, a család hamarosan hosszabb utazásra megy, ahova már a kisfiút is viszik magukkal:

Készülünk az első hosszabb repülőútra a picurkával. Mati papája ismerkedik a kenguruval. Nagyon jól áll neki a hordozó, … és persze a gyerek is! 🙂

Posted by Gombos Edina on Saturday, July 4, 2015

Sőt, Gombos Edina megmutatta, ő is nagyon élvezi a napsütést és a jó időt, és posztolt néhány fürdőruhás fotót rajongóinak:

Hőség van, sipirc az árnyékba! 🙂

Posted by Gombos Edina on Friday, July 3, 2015

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top