Sztárok

Nagyon kellemetlen helyzetbe került Kiss Daniella, Magyarország szépe

Még nem telt el sok idő azóta, hogy Kiss Daniellát megválasztották Magyarország szépének, ám a fiatal lány máris az internetes trollok áldozata lett. Az eseten Sarka Kata is nagyon felháborodott.

Mint a legtöbb híresség, Magyarország szépe, Kiss Daniella is a közösségi oldalakon tartja a kapcsolatot rajongóival. Ám a fiatal szépségkirálynő a napokban nagyon kellemetlen helyzetbe került, önhibáján kívül. Egy netes troll kiszemelte magának Magyarország szépét, és a nevében hamis Facebook-profilt hozott létre, ahol Kiss Daniella számára nagyon kellemetlen bejegyzéseket oszt meg. Nem csoda, hogy az eset nemcsak a szépségkirálynőt, de Sarka Katát is nagyon kiakasztotta, így a Miss World Hungary tulajdonosa a közösségi oldalon vágott vissza az egyelőre ismeretlen netezőnek:

Nagyon nagyon szemét dolognak tartom, ha valaki visszaél más nevével, és úgy posztolgat, mintha Magyarország szépségkirá…

Posted by Sarka Kata on Friday, July 3, 2015

Ám nem Magyarország szépe az egyetlen hazai sztár, akinek a nevével visszaéltek. Nemrég Istenes Bence került hasonló helyzetbe, aki indulatos üzenetben küldte el melegebb éghajlatra azokat, akik kamu profilt készítettek a nevében.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top