Sztárok

Érte rajong Dobó Kata – fotó

Dobó Kata kevés személyes dolgot oszt meg magáról, de most elárulta, melyik az a magyar énekesnő, akiért rajong. Ráadásul most lehetőséget kapott arra, hogy együtt dolgozhasson a zenésszel.

Dobó Kata valami nagyon izgalmas dologgal rukkol elő hamarosan. A színésznő egy különleges fotózáson járt, ahol rajta kívül Iszak Eszti, Tóth Gabi, Dér Heni, Tolvai Reni és Pásztor Anna voltak a modellek. Mi pedig eddig nem is sejtettük, hogy Dobó Kata kedvenc magyar énekesnője a Rising Star egykori zsűritagja. A színésznő egy vidám közös fotó mellé írt kommentjében árulta el, nagy rajongója Pásztor Annának, akinek nemcsak a zenéjét szereti, hanem a személyiségét is:

Tegnap Pásztor Annával dolgoztunk valamin nagyon, a végeredményt majd ti is látjátok. Nagy rajongója vagyok, imádom a bá…

Posted by Dobó Kata hivatalos oldala on Thursday, July 2, 2015

Sajnos egyelőre nem sokat tudunk a titokzatos fotózásról, ahol Dobó Kata is modellt állt. Egyelőre csak Tolvai Reni osztott meg egy képet a színfalak mögül, de már ennyiből is látszik, hogy nagyon izgalmas fotókra számíthatunk.

Kissmark fajta orultseget fotozunk with Pasztor Anna,Dobo Kata,Iszak Eszter,Toth Gabi,Dèr Heni…izgi lesz

Posted by Tolvai Reni on Thursday, July 2, 2015

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top