Sztárok

Egynapos próba: így eheted magad Victoria Beckhamre a bikiniszezonban

Ettől a tisztítókúrától még idén nyáron bikinibe bújhatsz, ezt ígérik annak, aki a Victoria Beckham-féle diétát követi. Elolvasva a recepteket, már az alapanyagok beszerzése is felér egy kisebbfajta edzéssel.

Egy nap alatt is megérezhetjük a hatását annak a lúgosító diétának, aminek Victoria Beckham is a megszállottja, 30 nap alatt pedig egyenes új ember lehet bárki, aki végigeszi azt, amit a sztár.

Victoria Beckham kedvenc tanácsadója, Natasha Corrett négy olyan erősen tisztító hatású receptet rakott össze, amitől jobban érzed magad, távoznak a szervezetedből a méreganyagok, és nem utolsósorban fogyaszt, sokkal könnyebbnek és energikusabbnak érzed magad. Mivel itt a bikiniszezon, mindenkinek ajánlják, hogy tegyen egy próbát.

Egy napos próba: így eheted magad Victoria Beckhamre a bikini szezonban

Elolvasva az egynapos energetizáló és tisztítókúra-recepteket, azért az is biztos, hogy Victoria Beckham más piacra jár, mint én.

A lúgosító diéta alapja, nyilvánvalóan, hogy kerülni kell azokat az ételeket, amelyek savasítják a szervezetet. Ezek a vörös húsok, tejtermékek, cukor, kávé, és ezeket kell helyettesíteni.

Képzeljük el, hogy megkapjuk Victoria Beckham napi menüjének receptjét. A reggelinél azért már lennének kérdéseim.

Forrás: cntraveller.com
Forrás: cntraveller.com

 Az immun-turbó zabkása névre keresztelt finomság alapja zabkása, amelyet minden finomsággal ízesítenek: csillagánizs, fahéj és baobabgyümölcs. 

Baobab gyümölcs
Baobabgyümölcs

Victoria Beckham karcsúsító ebédjében uborka és tempe van, egy ázsiai ihletésű saláta alapjaként, amelynek a szójakészítmény adja a fehérjetartalmat.

Forrás: Woman’s Health

Az vacsorája a “jó közérzet” nevet viseli: amerikai vajdió spenóttal tagine-ban készítve, fahéjjal fűszerezve, kevés.

Én nehezen tudom elképzelni, hogy a virágporon kívül Victoria Beckham bármilyen desszertet megenne, de az egynapos szépítő diétában van egy nyers avokádó torta is, amelynek a rózsavíz és a citrusok adnak ízt.

Egy napos próba: így eheted magad Victoria Beckhamre a bikini szezonban

Innen nézve az alapanyagok közül akad egy-kettő, amelynek a beszerzése is kisebb kihívás, és nem mondom, hogy lehetetlen küldetés, de azért nem egy átlagos közérthez szabták.

Azért ettől a menütől még önmagában ugye senki sem lesz Victoria Beckham, de nagyon közel kerülhet ahhoz, hogy a legjobb formáját hozza. Victoria Beckham ugyanis nemcsak egészségesen él, de mást is tesz azért, hogy megőrizze a soványságát.

“Nagyon egészségesen étkezem, rengeteg halat eszem, sok zöldséget és gyümölcsöt. Naponta járok edzeni, de munkásabb időszakban is legalább heti hatszor” – mondta Victoria Beckham nemrégiben.

Hogy milyen jó formában van Victoria Beckham már évek óta, abból egy kis ízelítőért kattints a galériára:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top