Sztárok

Megunt vagy működésképtelen sporteszközöd most 50 000
forintot ér

Egy 2014-es kutatás* szerint hazánkban a felnőtt lakosság 22%-a egyáltalán nem sportol. Az okok között a legtöbben az idő és a motiváció hiányát említik, és hogy nem találják a hozzájuk illő sportágat. Pedig a rendszeres mozgás nemcsak jó közérzetet biztosít, hanem számos egészségügyi probléma is megelőzhető vele. A Mediwel most azokat szeretné mozgásba hozni, akikben a szándék már megvan, és csak egy utolsó szikra hiányzik, hogy elkezdjenek sportolni.
Megunt vagy működésképtelen sporteszközöd most 50.000 forintot ér

Állandó harcot vívunk az idővel és a napunkba nem fér bele rendszeres mozgás, pedig a sok ülőmunka és mozgásszegény életmódunk káros hatásait már bőrünkön érezzük. Fáj a derekunk, zsibbad, beáll a nyakunk, felszaladt ránk néhány pluszkiló, és nem is emlékszünk rá, mikor lazultunk el, és frissültünk fel egy kellemes masszázstól utoljára.

A FLABéLOS mozgásterápiás alakformáló készüléket azoknak fejlesztették ki, akiknek nincs idejük edzőterembe járni, vagy napi egy-másfél órát mozgással tölteni. Míg egy otthoni sporteszközzel 60 perc alatt is csak bizonyos izomcsoportokat érünk el, addig a teljes testvibrációs edzés az izmok 98%-át átmozgatja, és 10 perc alatt egy 50 perces edzőtermi munkát helyettesít.

Megunt vagy működésképtelen sporteszközöd most 50.000 forintot ér

A FLABéLOS-t kipróbálók már az első néhány alkalom után jobb közérzetről és ruganyosabb, hajlékonyabb ízületekről számolnak be, a készülék rendszeres használata pedig néhány hét után látványos és motiváló eredményeket hozhat a fogyás és a feszesebb bőrért vívott harc terén. Erre a mozgásformára nem kell “rávenni magunkat”, mert a FLABéLOS erőfeszítés és izzadás nélkül nyújt egy kellemes, masszírozással felérő mozgásélményt.

A Mediwel a most meghirdetett csereakció keretében a régi vagy már javíthatatlan, porosodó sporteszközöket 50‍ ‍‌000 forintért számítja be új generációs FLABéLOS vásárlása esetén.

A becserélt edzőgépeket nem kell cipelni, elég azt az új FLABéLOS kiszállításakor átadni a a Mediwel Kft. munkatársának. Egy kacattal kevesebbet tárolunk otthon, a FLABéLOS-szal pedig óriási lépést teszünk az egészségesebb, fittebb, energikusabb önmagunk felé.

Az akció további részletei a www.mediwel.hu oldalon találhatók.

(*N=1200, 18-59 évesek reprezentatív mintája alapján, 2014)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top