Sztárok

Alig találtuk meg a bikinit Dukai Regina testén – fotó

Dukai Regina jelenleg Görögországban, nagyon kevés ruhában élvezi a napsütést. Csütörtökön egy annyira pici bikinit húzott, hogy először azt hittük, meztelen.

Dukai Regina jó szokásához híven, alaposan dokumentálja görögországi nyaralását, így az utazás minden napjáról több fotóval is megörvendezteti rajongóit. A fényképeket megnézve pedig kijelenthetjük, Dukai Regina nem egy szál bikinit vitt el az útra. Az egyik fürdőruhája például annyira apró, hogy meg kellett keresnünk a fotón. Persze a modell azzal is nehezítette a bikinifelső észrevételét, hogy hosszú hajával takarta el. Mindenesetre látszik, Dukai Regina nemhiába edz keményen egész évben, és figyel oda arra, hogy mit eszik, hiszen bikiniteste tényleg nagyon mutatós:

Mikor azonban nem a tengerparton napozik, akkor felfedezi a környéket. Ahhoz a sziklához is ellátogatott, ahol a Mamma Mia! című film egyik legendás jelenetét felvették.

A videóra kattintva megnézhetitek Meryl Streep felejthetetlen előadását ugyanezen a helyen, és most már akár Dukai Reginát is odaképzelhetitek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top