Sztárok

Pikali Gerda a munkából rohant Rékasi Károlyhoz a kórházba

Kedden súlyos balesetet szenvedett Rékasi Károly a motorjával. A színészt kórházba kellett szállítani, szerelme, Pikali Gerda pedig az első pillanat óta ott van mellette.

Mint arról az NLCafé is beszámolt, Rékasi Károly kedden súlyos motorbalesetet szenvedett az RTL Klub stúdiójának közelében. A színészhez azonnal mentőt hívtak, és a Honvéd Kórház sürgősségi osztályára szállították. A Jóban Rosszban sajtósa pedig megerősítette nekünk, Rékasi Károly szerelme, Pikali Gerda, amint megtudta a hírt, a kórházba sietett. A színésznő éppen dolgozott, mikor értesítették arról, hogy Rékasi balesetezett, így a forgatásról ment a klinikára. Pikali Gerda egyelőre nem szeretne nyilatkozni az esettel kapcsolatban.

Pikali Gerda a munkából rohant Rékasi Károlyhoz a kórházba

A család kérésére egyelőre az RTL Klub sem ad ki információt Rékasi Károly állapotáról. A színészt egyébként az után érte a beleset, hogy felvette szabadsága előtti utolsó jelenetét a Barátok közt stábjával. “Egyszerűen nem találunk szavakat arra, hogy érintett mindannyiunkat, és az egész stáb nevében őszintén mondhatom, hogy – nem azt, hogy gyors felépülést kívánunk neki, mert az természetes, hanem abszolút mértékben várjuk vissza a leállás után” mondta a Fókuszban Rozgonyi Ádám, a Barátok közt kreatív producere.

Az RTL Klub Rékasi Károly balesetének egyik szemtanújával készített riportját itt megnézheted:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top