Sztárok

Teljesen összezavarodtunk Sarka Kata meglepő kijelentésétől

Menő fotókat osztott meg szépségkirálynőiről Sarka Kata, aki a képek mellé egy meglepő kommentet is írt. Bár gondolatával teljes mértékben egyetértünk, mégis furcsán hangzik tőle.

Sarka Kata most ideje egy részét új szépségkirálynőivel tölti, akiket a napokban ebédelni is elvitt. Legnagyobb meglepődésünkre azonban Sarka Katáék nem egy menő belvárosi étteremből jelentkeztek, salátákkal megrakott asztal mögül. A lányok és Kata egy klasszikus, vidéki kifőzdében jártak, ahol a szépségek hekket ettek savanyúsággal és krumplival, a fotók mellé pedig Sarka Kata ezt írta: “Csak szólok, hogy már nem divat az éhezés a szépségkirálynők között sem! Lehet finomakat enni, de sokat kell sportolni! Ez a titok!” Ezen a kijelentésen pedig bevalljuk, meglepődtünk. Bár száz százalékban osztjuk Sarka Kata véleményét, sőt nagyon örülünk, hogy most már ő is ezt mondja, mégsem tudjuk emlékezetünkből kitörölni, hogyan sanyargatta magát az elmúlt hónapokban.

Sarka Kata ugyanis három hónapon keresztül ezen kijelentésének ellentéte szerint élt. Mikor a Fitbalance-ra készült, nem titkolta: nagyon szigorú diétát tartott annak ellenére, hogy rengeteget edzett is. A felkészüléshez hozzátartozott, hogy Sarka Kata teljesen natúr ételeket fogyasztott, sőt a verseny előtt már nem is ihatott. Nagyon reméljük, hogy friss fotóihoz írt kijelentését ő is komolyan gondolja, és magától sem vonja meg többé a finom falatokat. Ezt bizonyíthatja egyébként az is, hogy a fitneszverseny után elárulta nekünk, többé nem indul ilyen megmérettetésen. “Igazából a férjem kérte, hogy ne tegyem, mert számára is nehéz időszak volt ez. Rossz volt, hogy nem tudunk elmenni együtt enni egy jót, vagy nem ihattunk meg egy pohár bort”mesélte nekünk Sarka Kata, akiről a galériánkat itt megnézheted:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top