nlc.hu
Sztárok

Kocsis Dénes a lakáshiteléről

Kocsis Dénes annyira aggódik lakáshitele miatt, hogy azon gondolkodott, elmegy szobafestőnek

Hiába szeretne többet dolgozni, a színházak is nehéz helyzetben vannak.

Kocsis Dénes ma a Reggeliben arról beszélt, hogy korábban 4-5 bemutató is volt egy évben az Operett Színházban, de idén csak kettőre lesz lehetőségük. Aggódik, hogy a lakáshitelt hogyan fogja fizetni, de nincs még bajban. Elgondolkodott azon, hogy más szakmában helyezkedjen el, de nem tud lemondani a színpadi létről, a színházra második otthonaként tekint.

Kocsis Dénes

Kocsis Dénes a Reggeliben

Hála istennek anyagi szempontok alapján nézve a naptáramat megvagyunk, rendben vagyunk. De nekem ott van egy gyerekem, most már 15 hónapos lassan, és azért a lakáshitel mindig ott lebeg valahol. Másrészt tudjuk, hogy az árak milyen szinten emelkedtek meg, benzin, rezsi, satöbbi. És rajtam alapvetően is van egy ilyen egzisztenciális szorongás. Ez a mai világban szerintem nagyjából mindenkit érint. Gondolkodtam azon, hogy mondjuk elmenjek szobafestőnek, most ezt halál komolyan mondom. Egyrészt megfizetik, másrészt csináltam már, az otthonunkat mi festettük ki nagyjából, többször is. Úgy vagyok vele, hogy tudnám csinálni, de jó lenne, ha nem kellene” – magyarázta a színész, aki hozzátette, tudna és szeretne is többet dolgozni, de a színházak jelenleg nehéz helyzetben vannak, és mivel kevesebben váltanak jegyet az előadásokra, kevesebb darab is készül.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top