Sztárok

Ilyen meghitt Nicole Kidman és Keith Urban 9. házassági évfordulója – videó

Szerencse, hogy nem lehet túlzásba vinni a szerelmet, mert Nicole Kidman és Keith Urban nem tudnak betelni egymással. A házassági évfordulójukhoz hasonlót is ritkán látni Hollywoodban.

Tíz éve találkoztak és egy évvel később házasodtak össze, de Nicole Kidman és Keith Urban úgy flörtölnek egymással, mintha csak most kezdődött volna a szerelmük. Az érzéseiket a vörös szőnyegen is kimutatják, nem jönnek zavarba a nyilvános csókoktól és ölelésektől, de az idei házassági évfordulón túltettek minden eddigi meghitt pillanaton.

Nicole Kidman a közösségi oldalára töltött fel képet, amelyen két kislányukat ölelik, és csak ennyit írt mellé: “9 év szerelem xx”

9 years of love xx

Posted by Nicole Kidman on 2015. június 25.

Se a ritkán látott hatéves Sunday Rose-nak, sem két évvel fiatalabb húgának, Faith Margaretnek nem látszik az arca, mégis ez a legtökéletesebb családi kép, ami a házaspárról megjelent – állítják a rajongók, akik minden alkalommal elolvadnak Nicole Kidman magánéleti fotóitól

Ritkán készül olyan kép, ahol Kidman lányainak arca is jól látható
Ritkán készül olyan kép, ahol Kidman lányainak arca is jól látható

Nicole Kidman és Keith Urban nemcsak egy képet, hanem egy közös videót is megosztottak a rajongókkal, ahol megköszönték nekik a rengeteg jó kívánságot, amelyekkel különlegessé tették az évfordulós estéjüket:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top