Sztárok

Keresztes Ildikó elmondta az igazságot a magánéletéről

Keresztes Ildikóról az egyik bulvárhetilap azt írta, valójában nincs is párkapcsolata. Az énekesnő, aki nem gyakran enged bepillantást magánéletébe, ezt nem hagyta szó nélkül, és közösségi oldalán reagált a pletykákra.

Keresztes Ildikó bár aktívan tartja a kapcsolatot rajongóival a közösségi oldalán, magánéletét nem szereti kiteregetni. Bár Keresztes Ildikó maga is elismerte, hogy újra rátalált a szerelem, kapcsolata részleteiről nem szívesen beszél, ahogy közös szelfiket sem szokott posztolni. Egy lap a héten arról adott hírt, hogy talán az énekesnőnek nincs is párkapcsolata, Keresztes Ildikó pedig úgy érezte, tiszta vizet ön a pohárba, és egy indulatos Facebook-bejegyzésben reagált.

Keresztes Ildikó elmondta az igazságot a magánéletéről

“Tudom, hogy a bugyimban is szeretnének turkálni, de ezt az élvezetet nem fogják akkor sem megkapni, ha eldurrannak a kíváncsiságtól. Nem gondolom, hogy akár én, akár más művész kollégámnak hetente be kéne számolni a magánéletéről, hiszem már a kifejezés is (magánélet) önmagáért beszél. Én sem szoktam megkérdezni a kedves közönségtől, hogy milyen státuszban érkezett a koncertemre” – írja posztjában az énekesnő, aki azt is tisztázza, miért nem érzi úgy, hogy a nyilvánosság előtt kéne élnie a magánéletét. “Nem gondolom, hogy a párom egy bazári majom lenne, akit hetente mutogatnom kéne, és nem is fogom megtenni soha, ami persze nem azt jelenti, hogy zsákkal a fejünkön közlekedünk bujkálva” – folytatja Keresztes Ildikó, aki zárósoraiban mindenkit megnyugtat afelől, hogy nem kell senkinek aggódnia az ő privát élete miatt.

“Zárásként csak annyit, hogy köszönöm szépen, nagyon jól vagyok, elképesztően boldog és elégedett az életemmel, amiben minden kerek… és ezt kívánom másoknak is. (…) én addig inkább élvezem az életem a családommal, párommal, munkámmal, barátaimmal és kutyámmal együtt”írja Keresztes Ildikó, akinek teljes bejegyzését itt elolvashatod:

Kedves Mindnyájatok!!!Tudjátok, hogy nem vagyok egy nagy író, de most nem tudom megállni, hogy ne osszam meg veletek…

Posted by Keresztes Ildikó on Thursday, June 25, 2015

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top