Sztárok

Nagy bejelentést tett Berki Krisztián 20 hónapos kislánya

Berki Natasa Zselyke még nincs kétéves, és bár még csak most ismerkedik a szavakkal és beszéddel, máris levelet írt rajongóinak. A tündéri kislány pedig olyan bejelentést tett, amitől leesett az állunk.

Berki Krisztián tündéri kislányát imádjuk, és nagyon várjuk az a pillanatot, amikor már magabiztosan fog beszélni, és valóban ő maga csacsog majd a Facebookon. De nem kell aggódni, míg Nati nem lép ebbe a korba, édesapja szívesen vállalja a feladatot, hogy a szócsöve legyen. Így most Berki Krisztián nagy bejelentést osztott meg Nati nevében a közösségi oldalon. A gyönyörű, húsz hónapos kislány ugyanis máris modellfelkérést kapott, amit pénteken “aláír”. Berki Krisztán kislánya számára egyáltalán nem idegen ez a világ, hiszen korábban már szerepelt reklámban, és szülei mellett ő is minden pillanatban a kamerák kereszttüzében áll.

Sziasztok(!) Berki Natasa Zselyke bejelentése, meghívója;Berki Natasa Zselyke vagyok, a berki kislánya. Szeretném…

Posted by Krisztian Berki on Thursday, June 25, 2015

Sőt Berki Krisztián a bejegyzésében a kislány egyik nagyon cuki tulajdonságát is elárulja: “Még sokan mondják, hogy nagyon pici vagyok, de már sokszor én mondom meg anyának és apának, hogy mit akarok felvenni. Nem veszek fel ám akármit. Szeretem a csillogós, virágos, zsinóros rucikat. Szerintem a habos-babos ruhácskákból kilógó apró kezek és lábak látványa minden szívet megolvaszt” – írja a kislány nevében Berki. Azért reméljük, a jövőben Nati stílusa inkább édesanyjáéra fog hasonlítania, nem pedig a rövidnadrág-leggings-nyakkendő kombót is magára öltő Berki Krisztiánéra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top