Sztárok

Sarka Kata és Vajna Tímea megcáfolták a róluk szóló pletykákat

Gyakran felreppennek olyan pletykák, hogy Sarka Kata és Vajna Tímea háborúznak egymással, és már nem olyan jó barátnők, mint korábban. Most Hajdú Péter felesége egy fotóval bebizonyította, nincsen alapjuk a szóbeszédeknek.

Végre mindenki megnyugodhat, alaptalanok voltak a pletykák, Sarka Kata és Vajna Tímea még mindig jó barátnők! Ezt pedig egyáltalán nem csak úgy mondjuk, Sarka Kata egy fotóval bizonyította. Vajna Tímea és Kata kedd este ugyanis együtt buliztak a Balatonon. A két szépségverseny-tulajdonos a fejére virágkoszorút rakott, és Sarka Kata még egy barátságról szóló idézetet is megosztott a közös szelfihez.

Furcsa az élet. Ahogy összehoz két embert itt meg amott, mintha csak véletlen lenne, s aztán egymáshoz láncolja őket a barátság láthatatlan erejével.Wass Albert

Posted by Kata Sarka on Wednesday, June 24, 2015

Vajna Tímea és Sarka Kata kapcsolata egyébként annyira háborítatlan, hogy mindketten elmentek a másik szépségversenyére, és fotózkodtak a sztárvendégekkel. Sőt Sarka Katát azt követően, hogy lezajlott a Fittbalance és véget ért szigorú diétája, a Vajna házaspár csokiszufléval lepte meg.

Galériánkra kattintva megnézheted, milyen volt Sarka Kata a fitneszversenyen:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top