Sztárok

Légy te a nyár főszereplője az Epres Rozéval!

A Fütyülős új ízének segítségével még több kalandot élhetsz át idén, sőt páros fesztiváljegyet is nyerhetsz a nyár legjobb pillanataival!
Légy te a nyár főszereplője az Epres Rozéval!

Minden nyár tele van jó élményekkel, melyekre egy éven át gondolhatunk vissza. A könnyed esték, a koccintások köré szerveződött hosszú beszélgetések – pár hónapnyi pörgés és pezsgés, melyet együtt tölthetünk a barátokkal. Közös pillanatok csordultig élményekkel, jó kedvvel és lazulással. Napközben csobbanás, fekvés a fűben vagy egy süppedős kanapéban, hogy mire lemegy a nap, megmutathassuk, milyen a város, ahogy mi szeretjük. Új célokat tűzünk ki magunknak: minél többen beleférni a szelfibe, minél több élménnyel gazdagodni, minél többet élni, legyen ez akár egy parkban a padon, a strandon vagy a szökőkútban szaladgálva.

Légy te a nyár főszereplője az Epres Rozéval!

Lehet épp nappal vagy este – tudjuk, hogy új kalandokra vágysz. Ehhez kitaláltunk egy izgalmas kedvencet: az új Fütyülős Epres Rozét. Próbáld ki, akár szódával felöntve, hűsítő longdrinkként a nyári naplementét nézve, hogy frissen vethesd bele magad az éjszaka élményeibe! Feledkezz bele a harmonikus összhang elegyébe – a könnyed rozé, az érzéki eper és a hűsítő szóda találkozásába!

A Fütyülős Epres Rozé életérzésben most te is főszereplő lehetsz, ha már elmúltál 18 éves! Június 22-től négy héten át naponta megadunk egy-egy trendi nyári témát, az ahhoz kapcsolódó fotókat pedig tőled várjuk. Hogyan? Töltsd fel az Instagramra, taggeld be a @futyulos_zwack-ot, add hozzá az #epresroze hashtaget, így részt vehetsz a sorsoláson, ahol gazdára találnak az EFOTT vagy CAMPUS Fesztivál jegyek 2×2 fő részére, de az is lehet, hogy meglepünk egy üveg Fütyülős Epres Rozéval!

Légy te a nyár főszereplője az Epres Rozéval!

Ha nem nyernél, akkor is velünk bulizhatsz, hiszen augusztusban a beküldött fotókból összeállítjuk az idei nyár hivatalos aftermovie-ját, hogy legyen mire emlékezni egy évig!

További részletek a Facebook-on és az Instagramon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top