Sztárok

Mi lehet ebből? Kylie Minogue összebújva sétált Chris Martinnal – fotók

Egy londoni koncert után készült képeken első ránézésre csak egy andalgó pár látszik, alig kivehető, hogy a fotókon Kylie Minogue látható, aki Chris Martinnal összebújva sétál.

A pár Kylie Minogue Hyde Park-i fellépése után együtt sétált haza, közben összebújtak, és nevetgéltek. Chris Martin – akit sokan csak Gwyneth Paltrow férjeként ismertek meg – már nagyon régi barátja az ausztrál énekesnőnek. De talán most már több van köztük barátságnál.

Nem lenne nehéz elképzelni, hogy Chris Martin vonzónak találja Kylie Minogue-t, aki kifejezetten az énekes esete a szőke hajával, bájos arcával és filigrán alkatával. Nemrégiben még az Oscar-díjas Jennifer Lawrence-szel randevúzott, de az a kapcsolat nagyjából Martin válásával egy időben lezárult.

Igaz, hogy a 47 éves Kylie Minogue közel kilenc évvel idősebb a zenésznél, de az énekesnőt korábban sem zavarta a nagy korkülönbség. Az pedig néhány korábban megjelent közös fotón is jól látszik, hogy jól érzik magukat egymás társaságában. Még a közös fotózás is csak szórakozás volt.

Tavaly Kylie Minogue egy Sidney-ben rendezett fellépésén közösen adott elő pár számot Chris Martinnal. Ott is kiderült, hogy az összhang tökéletes közöttük.

A ma is szuper dögös Kylie Minogue két évvel ezelőtt szakított a vőlegényével, és azóta már maga is elismerte, hogy vágyik egy újabb párkapcsolatra, de nem tudja, hol keresse a megfelelő férfit. Talán közelebb van hozzá, mint gondolta…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top