Sztárok

Blake Lively ezzel a fotóval teljesen kiakasztotta az internetet

A Gossip Girl egykori sztárja csak egy cuki fotót akart posztolni újszülött lányáról és férjéről. Ám amit a kép publikálása után a fiatal szülők kaptak, arra biztos nem számítottak.

Apák napja alkalmából a friss anyuka, Blake Lively, megosztott egy fotót párjáról, Ryan Reynoldsról, és közös gyermekükről, amelyen a kislány babahordozóban van. Ám a fényképre egyáltalán nem olyan kommentek jöttek, amilyenekre a büszke anyuka várt. Blake Lively és szerelme durva beszólások kereszttüzébe került a fotó miatt. Kitalálod, hogy miért?

A photo posted by Blake Lively (@blakelively) on

Nem, nem az a probléma, hogy túl közel merészkedtek a vízhez, és nem is a színész oldalzsebes nadrágjával van baj, hanem a vád: Reynolds nem viseli helyesen a kengurut! A feldühödött szülők szerint súlyos hiba, hogy a gyermek lábai nem oldalt vannak, hanem alul lógnak kifelé, a feje pedig teljes sötétségben van. “Szegény gyerek, kényelmetlenül és veszélyben is van. Légy szíves, kérd meg a dögös férjedet, hogy olvassa el a használati utasítást” – írja az egyik kommentelő Blake Livelynek, akihez több ezren csatlakoztak.

Ám nem Blake Lively és Ryan Reynolds az első sztárszülők, akikre kiakadtak az internetezők. Pár hónappal ezelőtt Kim Kardashiannak estek neki, amikor kiderült, hogy megengedte kislányának, hogy nyakláncban aludjon. De Vilmos herceg sem úszta meg a kritikákat, 2013-ban őt oktatták ki az online szülők, amikor felfigyeltek arra, hogy György herceg nem volt megfelelően bekötve a kocsiban. Szerencsére a legfrissebb fotók alapján mind Kim Kardashian gyermeke, mind György herceg kifejezetten jól érzik magukat a bőrükben, ahogy vélhetően Blake Livelyék kislánya is. Hiszen a világ legtermészetesebb dolga, hogy friss és tapasztalt szülők is hibákat követnek el, mivel a kritikus internetezők meggyőződése ellenére sincsen a gyerekneveléshez használati útmutató.

Blake Livelyről és Ryan Reynoldsról készült galériánkat itt megnézheted:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top