Sztárok

Menő fotón mutatta meg kislányát Várkonyi Andrea

Hatalmas öröm érte Várkonyi Andreát, a csinos híradós pedig ezt rajongóival is megosztotta, sőt egy szuper fotót is posztolt tündéri kislányáról.

Várkonyi Andrea nem szokta az interneten kiteregetni magánéletét, és kislányáról sem gyakran oszt meg fényképet. Ám a TV2 munkatársát most olyan büszkévé tette nyolcéves kislánya, hogy egy fotóval a Facebookon is beszámolt róla. Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor gyermeke ugyanis most végezte el az első osztályt, ráadásul példás magatartásért és szorgalmáért oklevelet kapott. Ez pedig tényleg fontos dolog egy iskolás és szülei életében, így nagyon örülünk neki, hogy Várkonyi Andrea velünk is megosztotta boldogságát.

Jó, nem bírom ki, muszáj elbüszkélkednem vele!???? Annyira nagyon büszkék vagyunk rá! És olyan jó volt látni az arcocskáján, hogy ő is érezte, hogy ez nagy dolog!????

Posted by Várkonyi Andrea hivatalos oldala on Tuesday, June 23, 2015

Bár a híradós ritkán posztol ilyen bensőséges bejegyzéseket, mégis nagyon aktívan tartja a kapcsolatot követőivel. Két hete például elutazott Venezuelába, ahonnan rendszeresen szuper fotókkal jelentkezett.

Tegnap így.????☀️Csodálatos hely.????puszi mindenkinek!❤️

Posted by Várkonyi Andrea hivatalos oldala on Thursday, June 11, 2015

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top