Sztárok

Így érzi magát a legszebbnek Tatár Csilla – fotó

Tatár Csilla egy kedves vallomást osztott meg rajongóival. A várandós műsorvezetőnő elárulta, melyik szerelésében tetszik magának a legjobban, és mi egyet is értünk vele. Ti mit gondoltok?

Tatár Csilla hétvégén harmadszor vezette a Magyarország Szépe-választást, az eseményre pedig egy földig érő, színes estélyit választott, ami gyönyörűen kiemelte gömbölyödő pocakját. Mivel Tatár Csilla nem titkolja, hogy szereti a szép ruhákat, rajongói legnagyobb örömére felidézte, mit viselt az előző két szépségkirálynő-választáson. Mint azt a várandós Tatár Csilla korábban is elmondta, idén nem vágyott olyan ruhára, mint a korábbi években. “Azon túl, hogy most egyáltalán nem lenne hangulatom egy ilyen ruhához, furán is nézne ki” – mondta a Magyarország Szépe-választás előtt Tatár Csilla.

Az MTVA műsorvezetője egyébként elárulta, régi nagy álma volt, hogy egyszer várandósan, gömbölyödő pocakkal vezethessen műsort. Így talán nem is meglepő, hogy Tatár Csilla az idei ruhájában érzi magát a legszebbnek.

2012-ben, 2013-ban és 2015-ben a Szépségkirálynő választás műsorvezetőjeként.:) A kék ruhámat imádtam a legjobban..:))) Daalarna – Benes Anita

Posted by Tatár Csilla on Monday, June 22, 2015

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top