Sztárok

A 65 éves Richard Gere ezzel a 32 éves nővel jár – fotók

Richard Gere éppen második válása közepénél tart, ám úgy tűnik, nem kell aggódni a hetven felé közeledő sztárért. A színészre ugyanis ismét rátalált a szerelem, egy nála több mint harminc évvel fiatalabb, titokzatos nő személyében, akivel a napokban Olaszországban romantikázott.

Richard Gere 2013-ban költözött el feleségétől, Carey Lowelltől, akivel 12 évig voltak együtt. A Micsoda nő! sztárja azonban nem töltött túl sok időt magányos szingliként, a napokban Szicíliában egy új, nála jóval fiatalabb asszony oldalán látták, akivel az ABC információi szerint már több mint egy éve együtt van.

A 65 éves Richard Gere ezzel a 32 éves nővel jár - fotók

Richard Gere új szerelméről csak kevés információ került nyilvánosságra. A színész párja a spanyol származású, 32 esztendős Alejandra Silva. Az előkelő származású nő foglalkozását nem tudni, a Daily Mail híradása szerint leginkább a spanyol arisztokrácia tagjai között szokott felbukkanni.

A 65 éves Richard Gere ezzel a 32 éves nővel jár - fotók

A fiatal Alejandra Silva szintén túl van már egy váláson, korábban Govind Friedland felesége volt, aki az amerikai bányatulajdonos Robert Friedland fia. A párnak egy gyermeke született.

A 65 éves Richard Gere ezzel a 32 éves nővel jár - fotók

Az asszony egyik barátja egy amerikai tévécsatornának elárulta, Richard Gere és Alejandra Silva összes ismerőse tud a kapcsolatról, ám a sajtó előtt igyekeznek titokban tartani viszonyukat. “Alejandra Manhattan és Madrid között ingázik, Richard pedig gyakran meglátogatja” – mondta az informátor.

A 65 éves Richard Gere ezzel a 32 éves nővel jár - fotók

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top