Sztárok

10 bizonyíték arra, hogy Berki Krisztián a magyar Kanye West

Egy egész földrész választja el őket, mégis lélekben szinte egyek, Berki Krisztián és Kanye West. Mindkettejüknek határozott elképzeléseik vannak önmagukról, a nőkről, a divatról és arról, ki áll a világ közepén. Most megdönthetetlen tényekkel bebizonyítjuk nektek azt, hogy Berki Krisztián Kanye West magyar megfelelője, és fordítva.

A stílus maga az ember

Ne is szerénykedjünk, ahogy két celebünk sem szokott; nagyon hiú emberekről van itt most szó, így természetes, hogy az öltözködéssel kezdjük. Berki Krisztián egyik legemlékezetesebb szerelése az volt, mikor rövidnadrágot vett fel nyakkendővel és terepszínű leggingsszel, de simán bevállalhatná Kanye West bundával hordott, kapucnis pulcsis szettjét. A rappernek egyébként a bokánál végződő bőrnadrág is megy, ahogy Berkinek sem okoz gondot, hogy két órát viseljen a karján. Önjelölt divatdiktátorok ők, tengeren innen és túl, nincs mit tenni.

10 bizonyíték arra, hogy Berki Krisztián a magyar Kanye West

A póz mindennél fontosabb

Kanye West, ha már elmegy Brazíliába, akkor a világon mindenki számára emlékezetessé teszi utazását. Éppen ezért Jézusként pózolt, hol máshol, mint a riói Jézus-szobor előtt. Na és kit ismerünk a magyar közéletből, aki szintén szuperül tud pózolni? Természetes, hogy Berki Krisztiánt, akinek egyik kedvenc fotózkodós testhelyzete, mikor lazán az oldalára fekszik és terpeszt, ám ő is vágta már magát Jézus-pózba. Egy kirándulás alkalmával nemes egyszerűséggel az “ország keresztjének” nevezte ki magát.

Bárhol jól mutatnak

Kanye West és Berki akkora celebek, hogy nagyon fontos volt belőlük másolatot készíteni, hogy a rajongók hazavihessék őket. Persze érezhető itt, hogy egy óceán választja el őket, hiszen míg Kanye saját akciófigurát kapott – maci formájában –, addig Berki Krisztiánnak egyelőre csak egy papírmasé alteregó jutott.

10 bizonyíték arra, hogy Berki Krisztián a magyar Kanye West

Ikonok ők, nincs mese

Az olyan meghatározó sztárok, mint Kanye, és magyar megfelelője, Berki Krisztián, természetesen megihletnek másokat is. Kanye West például egy egész South Park-epizódot kapott, Berki pedig csak azért nem büszkélkedhet ilyesmivel, mert sajnos nem ismerik a sorozat készítői. Ám így sem kell aggódni, Berki Krisztián érdemeit és nagyságát egy punkdalban már megörökítették.

10 bizonyíték arra, hogy Berki Krisztián a magyar Kanye West

Vonzódnak a bizarr szépészeti beavatkozásokért

Bármennyire is szeretnénk, úgysem fogjuk soha elfelejteni a napot, mikor Berki Krisztián vasaló alá feküdt. Bár Kanye West a szépészeti procedúrákért nincs oda, ő is szereti csinosítgatni magát, főleg tetoválásokkal. Ha pedig lehet hinni Kim Kardashiannak, akkor azt is tudhatjuk, hogy Kanye nem riad vissza semmitől. A rapper legalább olyan bátor, mint a mi Berkink, ezért nagy álma, hogy arctetoválást csináltasson. Erre csak azért nem került még sor, mert neje sikeresen lebeszélte róla.

Így utazik egy F.É.R.F.I.

Mind Kanye West, mind Berki Krisztián megragadtak valahol az ötvenes évek Amerikájában, és az akkori férfi értékrendet követik, egy nagybetűs Úrnak pedig elengedhetetlen kelléke a motor. Berki nem rég szerezte be sajátját, amiről már nagyon büszkén posztolt fotókat. Kanye West pedig egyik klipjében állított soha nem múló emléket a járműnek. A Bound 2. című felejthető slágerhez készült videóban felpattintotta a mocira Kim Kardashiant, és Windows-háttérképnek tűnő táj előtt suhanva imádták egymást, egészen valószerűtlen pózokban:

Benne leszek a tévében

Egy magabiztos, híres férfinak nem okoz problémát az sem, ha realityben kell szerepelnie. Kanye West a Kardashian család valóságshow-jában tűnt fel, sőt képes volt arra a gálánsnak hitt lépésre is, hogy a műsorban kérje meg szerelme kezét. Itthon pedig kit láttunk “hősszerelmes” szerepben doku-reality show-ban? Hát persze, hogy Berki Krisztiánt, aki rendkívül lazán kezelte, hogy akkor még várandós exe, Hódi Pamela bútorokat cipelt, miközben ő vásárolgatott. Sőt helikopterrel érkezett, amikor kislánya világra jött, hiszen halaszthatatlan síelése volt akkor, mikorra Nati születése ki volt írva.

Az Apa

Ha már szóba került Berki Krisztián kislánya, akkor ejtsünk szót a gyermekekről. Mindkét hírességünknek kislánya van, sőt csak két hónap különbség van a kicsik között (Kanye gyermeke született előbb). Berki Krisztián és az amerikai rapper is különleges, szokatlan nevet választottak nekik. Az egyik tündéri lány a North West nevet kapta, a másik pedig a Natasa Zselykét. Ami pedig mindennél szembetűnőbben közös a két celebben, hogy kislányaik teljesen elbűvölik őket.

10 bizonyíték arra, hogy Berki Krisztián a magyar Kanye West

Becézés

Vannak, akik maguknak adnak becenevet. Hogy miért, az rejtély, mindenesetre Berki Krisztián és Kanye West ezen emberek csoportját erősítik. Hazai büszkeségünk nem ment messzire a becenévválasztásban, magára akasztotta az “aberki” megnevezést. Így, kisbetűvel. Valami belső poén lehet önmagával. Bizonyára ezzel is saját nagyságát hangsúlyozza, ő megteheti, hogy kisbetűvel írja a nevét. Kanye West ennél jóval messzebbre ment. Ő nemes egyszerűséggel a “Yeezus” nevet találta ki magának, amit “Ye”-nek és “Yeezy”-nek becézhetnek a hozzá közel állók.

10 bizonyíték arra, hogy Berki Krisztián a magyar Kanye West

Teljes a harmónia

Nemcsak az internetet, hanem vélhetően az univerzumot is felrobbantaná, ha egyszer Berki Krisztián és Kanye West leülnének beszélgetni. Bár megelőlegezem nekik a parázs vitát, biztos vagyok benne, hogy képesek lennének egymás mondatait befejezni. Íme egy képzeletbeli beszélgetés kettejük között, amit eddig megjelent nyilatkozataikból állítottunk össze:

Kanye: Kim nem is tudja, mekkora áldás vagyok számára.
Berki: Nők tízezrei mondanának nekem igent.
Kanye: Én vagyok az egyes számú ember a zeneiparban. Ez pedig azt jelenti, hogy bárki más, aki él és lélegzik, csak a második lehet.
Berki: Az evolúció mintapéldánya vagyok.
Kanye: Elég jól elvagyok eddig. Olyan vagyok, mint egy robot, és nem tudsz megbántani. Legenda vagyok, akár tetszik, akár nem. Én vagyok az új Jim Morrison és az új Kurt Cobain.
Berki: Szükséges, hogy a veszteseket kizárd az életedből, ha meg akarod élni az álmaidat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top