Sztárok

Szinetár Dóra titokban férjhez ment Makranczi Zalánhoz

Harmadszor is férjhez ment Szinetár Dóra. A színésznő és párja, Makranczi Zalán a nyilvánosság teljes kizárásával kötötték össze az életüket.

Januárban reppentek fel a pletykák, hogy Szinetár Dóra már az esküvőt tervezi Makranczi Zalánnal. A szerelmesek pedig nemrég teljes titokban összeházasodtak. Az örömhírt Makranczi Zalán a Nullahategynek árulta el.

Szinetár Dóra titokban férjhez ment Makranczi Zalánhoz

“(…) most elmondom, hogy szűk családi körben egybekeltünk. Férj és feleség vagyunk. Rengeteg energiánkat emésztette föl az, hogy ne tudja meg a bulvár, és ne küldjenek fotósokat az esküvőre. Szerinted ez normális? Én azt nem fogom letagadni, hogy a feleségem (miért is tenném, hiszen boldog vagyok), de mutogatni sem szeretném azt, hogy választottunk gyűrűt, ruhát, hajgumit, virágföldet, milyen lesz az esküvői menü, és nem szeretnék beszélni arról, hogy milyen érzés kimondani az igent” – nyilatkozta Szinetár Dóra férje.

A színésznő pedig a maga visszafogott módján, a Facebook-oldalán tudatta rajongóival, hogy férjhez ment:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top