Sztárok

Magyarország Szépe: Kiss Daniella nyerte meg Sarka Kata versenyét

Véget ért a Magyarország Szépe verseny, Kulcsár Edina pedig átadta a koronáját Kiss Daniellának.

Ismét szépségkirálynőt választott Sarka Kata, és a Magyarország Szépe verseny idei győztese Kiss Daniella lett. A fiatal szépség komoly kihívás előtt áll, hiszen Kulcsár Edina koronáját örökölte meg, aki tavaly a Miss World világversenyen második helyezést ért el. Így a tavalyi Magyarország Szépét a világ második leggyönyörűbb nőjének választották, és az Európa Szépe címet is elvitte. “Nem lesz nehéz, örömmel adom át a koronámat. Biztos vagyok benne, hogy olyan lány kapja meg, aki tud majd élni a lehetőséggel. Hatalmas felelősség Magyarországot képviselni a világversenyen” – árulta el nekünk a Magyarország Szépe 2015-ös döntője előtt Kulcsár Edina.

Magyarország Szépe: Kiss Daniella nyerte meg Sarka Kata versenyét

Sarka Kata új szépségkirálynője Kínában fogja képviselni Magyarországot. Kiss Daniella egyébként a közönségszavazást is megnyerte. A szépségkirálynő második udvarhölgye Steingruber Virág, az első udvarhölgye pedig Lepp Dorina Ágnes lett. Kiss Daniellának nemcsak barátai és családja, de Vajna Timi is nagyon drukkolt, hiszen a fiatal lány 2014-ben a Miss Universe versenyen is szerepelt, ahol a legszebb öt lány közé került be.

Kiss Daniella

Posted by Kata Sarka on Sunday, June 7, 2015

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top