Sztárok

Teljesen meztelenül köszönti a hétvégét Bódi Sylvi – fotó

Bár Bódi Sylvi már néhányszor kijelentette, hogy lezárta élete pucérkodós korszakát, valahogy mégsem tartja a szavát. A hétvéget egy nagyon szexi, meztelen képpel indította.

Bódi Sylvi legfrissebb képét még Kim Kardashian is megirigyelhetné, legalábbis nekem az amerikai celebnő hírhedt Paper magazinos fotója jutott először eszembe a magyar modell fényképéről. Bódy Sylvi meztelen testét ugyan nem olaj borítja, de a második legjobb dolog, a víz emeli ki tökéletes idomait. Bódi Sylvi egyébként a legutóbbi Playboy-fotózása alkalmával kijelentette, hogy többé nem fog meztelenül a kamera elé állni, erről mintha már megfeledkezett volna, bár fotójához írt kommentjéből kiderül, a fénykép a naturalizmus jegyében készült, ezért nincs rajta se smink, se ruha. Talán mindegy is, miért döntött úgy Bódi Sylvi, hogy ismét meztelenkedni fog, mindenképp jól tette, legfrissebb fotóján ugyanis tényleg szuper jól néz ki:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top