Sztárok

Ezzel az ismert színésznővel költözött össze Nacsa Olivér

Nacsa Olivér nagy lépésre szánta el magát. A népszerű humorista összeköltözött a Barátok köztből ismert fiatal szerelmével, akivel már az esküvőt is tervezik.

Pataki Szilvi, akit a közönség leginkább a Barátok közt egykori Enikőjeként ismer, összeköltözött szerelmével, Nacsa Olivérrel. A szerelmesek több mint egy éve alkotnak egy párt, és már a kezdetektől szinte együtt élnek, ám álmaik otthonát csak most találták meg. Nacsa Olivér pedig az RTL Klubnak azt is elárulta, a következő lépes az lesz, hogy összeházasodnak.

Ezzel az ismert színésznővel költözött össze Nacsa Olivér

“Az esküvő az tulajdonképpen napirenden van a mi életünkben. Én azt mondom, hogy egy életre tervezek Szilvivel. Nagyon megtaláltuk egymást és nagyon szépen sikerült egymáshoz csiszolódnunk”mondta Nacsa Olivér a Reflektorban, aki azt is hozzátette, már azon is szoktak gondolkozni, milyen lesz, ha gyermekük születik. A pár egyelőre a gondoskodást egy kiscicán gyakorolja, aki néhány napja költözött be otthonukba. A szerelmesek pedig már azt is tervezik, hol nyaralnak idén. “Mindketten szeretjük az olasz gasztronómiát, kultúrát, az egész országot” – mesélte a Barátok közt egykori színésznője, aki tavaly is Itáliában nyaralt Nacsa Olivérrel.

Ha még többet szeretnél tudni Nacsa Olivér és Pataki Szilvi összeköltözéséről, kattints a videóra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top