Sztárok

Lenyűgözően izmos hasat villantott Kapócs Zsóka

Szuper formában van Kapócs Zsóka, aki amióta már nem dolgozik az Operettszínházban, ideje nagy részét utazással, a kutyájával és edzéssel tölti. Ez utóbbinak pedig látványos eredménye van.

Kapócs Zsóka már nem sokáig lesz Magyarországon, hiszen a színésznő ősztől Amerikába költözik, hogy New Yorkban tanuljon. Ám addig úgy tűnik, Kapócs Zsóka  előtt egy viszonylag laza nyár áll, amit maximálisan kihasznál. A napokban például imádott kutyájával ment edzeni a szabadba, és bár nem tartozik azon sztárok közé, akik sokat mutogatják magukat kevés ruhában, most mégis megvillantotta kidolgozott testét. Így végre te is megnézheted, milyen izmos Kapócs Zsóka hasa:

Kapócs Zsóka egyébként sokat utazik, nemrég jött haza olaszországi nyaralásából, ahol egy kávéra még Horváth Évával is összefutott. Nem is beszélve arról, milyen elegánsan villantotta meg kebleit Veronában:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top