Sztárok

Ilyen ruhában vezeti majd a szépségversenyt a várandós Tatár Csilla

Vasárnap rendezik meg a Magyarország Szépe választást, amelynek háziasszonya Tatár Csilla lesz. A várandóssága negyedik hónapjában járó kismama pedig már azt is tudja, milyen estélyit fog felvenni az eseményre. Ígéri, nem egy mindent takaró ruhában áll majd színpadra.

Tatár Csilla most több szempontból is nagyon boldog. A csinos műsorvezető első gyermekével várandós, és most még egy régi vágya valóra válik azzal, hogy őt kérték fel, legyen a Magyarország Szépe választás háziasszonya. “Egy álmom volt, hogy nagyon szeretnék egyszer pocakosan műsort vezetni” – mondta vidáman az MTVA riporterének Csilla, aki már nagyon készül a vasárnapi élő adásra. Bár ruháját még nem választotta ki, az már eldöntötte, ez alkalommal nem magassarkút visel majd, és egy földig érő estélyiben szeretne lenni.

Ilyen ruhában vezeti majd a szépségversenyt a várandós Tatár Csilla

“Egészen biztos, hogy varrni kell rám ruhát, mert ami a boltban van, az konfekcióméret, amit a modellek hordanak a kifutón. Hogy abba nem férnék bele, az tuti biztos” – mondta Tatár Csilla, aki korábban már kétszer vezetett szépségversenyt. “Az előző két ruhám eléggé szexis volt, vagyis sokat mutatott meg. Azon túl, hogy most egyáltalán nem lenne hangulatom egy ilyen ruhához, furán is nézne ki”folytatta a várandós kismama, aki azért hozzátette, ez nem azt jelenti, hogy nem fogja megmutatni gömbölyödő pocakját. “Én alapvetően nem tartom problémának, ha egy kismama megmutatja a pocakját. Nem hiszem, hogy egy olyan mindent takaró ruhában, egy nagy lepelben szeretnék végigvonulni a kifutón. Végre van pocakom, hát dehogy takarom el!” – jelentette ki nagy mosollyal az arcán Tatár Csilla.

Tatár Csilla pocakja pedig már nagyon szépen gömbölyödik, erről készült galériánkat itt megnézheted:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top