Sztárok

Szelfi: ezzel teszik nagyon büszkévé Adát ikerfiai

Az RTL II videonapló-sorozatában Ada nemcsak abba enged betekintést, hogyan keres magának párt, azt is bemutatja, hogy él együtt ikerfiaival. A Szelfiben is látható műsorvezetőnő most arról mesélt nekünk, mivel teszik nagyon büszkévé gyermekei.

Ahogy a Szelfi eddigi epizódjaiból már kiderült, Ada ikerfiai, Bálint és Bence nagyon szeretnek olvasni. Az RTL II videonapló-sorozata kapcsán Ada beszélt nekünk a fiúk olvasási szokásairól. “Én a kötelező olvasmányokat sohasem szerettem annyira, ők viszont azokat is falják. Én a szórakoztató irodalmat jobban kedvelem, a fiúk viszont nagyon nyitottak a legtöbb műfaj irányába”mesélte büszkén ikerfiairól a Reflektor háziasszonya. “Már oviban is érdekelte őket, hogy melyik betűt hogyan kell kimondani, aztán amikor megtanultak olvasni, elindult az olvasásmánia.”

A műsorvezető azon szerencsés szülők közé tartozik, akiknek nem kell könyörögniük, hogy gyermekük ne állandóan a számítógép előtt üljön. “Egy anya sokkal szívesebben ajándékoz a gyerekeinek könyvet, mint számítógépes játékot, de ettől függetlenül néha azt is kapnak. Ebben ugyan olyan szerencsés vagyok velük, mint étkezés terén. Ha kimennek a hűtőhöz, nemcsak az édességet veszik ki nassolni, hanem zöldséget és gyümölcsöt is. Ugyanígy van ez a szabadidejükkel is, a számítógépes játékok mellett az olvasás is ugyanakkora hangsúlyt kap”magyarázta Ada, aki a Szelfiben bemutatja, milyen az élete egyedülálló édesanyaként.

Ada rengeteg közös programot csinál ikerfiaival, télen például együtt tanultak síelni:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top