Sztárok

Magyarország Szépe: ezért halasztja el esküvőjét Kulcsár Edina

Már csak pár nap, és Kulcsár Edinának át kell adnia koronáját az új szépségkirálynőnek. Bár a Miss World jelenlegi második helyezettje évek óta jegyben jár, most elárulta nekünk, miért nem fog még mindig hozzámenni párjához azt követően, hogy megválik a Magyarország Szépe címtől.

Kulcsár Edina és szerelme már egyszer elhalasztották az esküvőjüket. Korábban azért, mert amikor Edinát választották meg a Miss World első udvarhölgyének, szerződése szerint hajadonnak kellett maradnia. Ám a Magyarország Szépe cím jelenlegi birtokosa a Nők Lapja Cafénak elárulta, még tovább várnak az esküvővel. “Rengeteg munkánk van, most építjük fel a közös életünket. Az esküvő jelenleg nincs napirenden, de nagyon boldogok vagyunk együtt papír nélkül is”tudtuk meg Kulcsár Edinától, aki már készül arra a pillanatra, mikor majd át kell adnia koronáját.

Hihetetlen milyen gyorsan elszaladt az idő! Már csak 4 napig tudhatom a magaménak a Magyarország Szépe koronáját, és a vele járó címet! Fotó : Krisztina Jakab Photography ❤️

Posted by Edina Kulcsar on Wednesday, June 17, 2015

“Nem lesz nehéz, örömmel adom át a koronámat. Biztos vagyok benne, hogy olyan lány kapja meg, aki tud majd élni a lehetőséggel. Hatalmas felelősség Magyarországot képviselni a világversenyen”mondta Kulcsár Edina, aki már várja, mit hoz számára a jövő. “Továbbra is a szépségiparban fogok dolgozni. Több modellmunkára kértek fel külföldön is. Nagyon örülnék egy-egy műsorvezetői feladatnak is. A Miss World világverseny életem legszebb élménye. Mikor ott álltam a top 5-ben és kimondták a nevem az első udvarhölgynek, azt a pillanatot sosem felejtem majd el. Idén voltam egy hónapot Amerikában a Casanova Night musicallel, amit imádtam. Azt mondhatom, szuper év van mögöttem. Remélem, előttem is!” – mondta lelkesen Magyarország Szépe, akinek ennyi feladat mellett alig marad ideje a pihenésre.

“Nem lesz nyugis nyaram, hiszen rengeteg munka vár rám. Szerencsére sok felkérést kapok, hiszen decemberig én vagyok a Miss World első udvarhölgye. Pici időt szeretnék szakítani nyaralásra is, de nem biztos, hogy belefér. Szerencsés vagyok, mert a párom megérti és mindenben támogat” – beszélt terveiről Kulcsár Edina.

Kulcsár Edináról készült galériánkat itt megnézheted:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top