Sztárok

Szelfi: a házas Völgyesi Gabi randizni megy

Különleges programban lesz része Völgyesi Gabinak a Szelfi kedd esti adásában. Az énekesnő a helyzettől teljesen elérzékenyül, és kis híján könnyekben tört ki.

Völgyesi Gabi és férje, Ádám, kedd este a Szelfiben randizni mennek az RTL II-n. A házaspár a napi rutin és a gyereknevelés miatt már leginkább anyaként és apaként tekint egymásra, de néha ők is megérdemlik, hogy kettesben lehessenek. “Úristen, ez fantasztikus, megyünk vacsorázni!” – fakad ki férjének örömében Gabi. Lelkesedése teljesen érthető: a kisgyermekes szülők jól ismerhetik azt az állapotot, amikor a gyerkőcök minden energiájukat elszívják, így egymásra már nem jut elég figyelmük. “Kiszabadultunk a mókuskerékből. Ez a felnőtt élet?” – kérdezi a vacsorán könnyeivel küszködve az énekesnő, akiről a Szelfi új epizódjában az is kiderül, miért érzékenyült el.

Szelfi: Völgyesi Gabi könnyeivel küszködött

Völgyesi Gabi a korábbi adásokban már bemutatta, két kisfiú édesanyjaként az élete nagyon megváltozott, és nem mindig könnyű. A Unique zenekar tagja a Szelfiben őszintén beszélt arról, néha nagyon frusztrált attól, hogy karrierje jelenleg parkolópályán van. Sőt Völgyesi Gabit nemrég egyik barátja is éles kritikával illette azért, mert hanyagolja a zenekart.

Völgyesi Gabiék évek óta nem jelentkeztek új dallal, egyik utolsó klipjüket itt megnézheted:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top