Sztárok

Magyarország Szépe: Sarka Katát ezzel ríkatta meg versenyzője

A Magyarország Szépe döntősei a felkészítő táborban több versenyen is részt vesznek. A napokban az egyik lány olyan produkcióval és vallomással állt elő, hogy Sarka Kata szemei is könnybe lábadtak.

Sarka Kata egyik versenyzője, Katona Ráhel Csenge a Miss Talent versenyen elsírta magát produkciója közben. A fellépés már önmagában is meglepő volt, hiszen Máté Péter “Egyszer véget ér” című dalára jelelt. A zene első taktusánál könnybe lábadt a szeme, a dal végére pedig már rázkódott a sírástól. A zsűri tagjai közül többen, köztük Sarka Kata is, együtt sírtak a lánnyal, aki a megmérettetés előtt mondta el, hogy húga 3 éves kora óta súlyosan halláskárosult.

Csenge középen, mellette balra húga
Csenge középen, mellette balra húga

“Szívbemarkoló volt Csenge előadása. Nagyon büszke vagyok rá, hogy felvállalta testvére betegségét. Azért is jelentkezett a versenyre, hogy segítsen felhívni a figyelmet a fogyatékossággal élő emberek nehéz helyzetére. Fantasztikus, hogy ilyen versenyzőink vannak. A Miss World pont ilyen lányokról szól, akiknek a szépségen kívül a fő eszméje a jótékonyság. Be kell vallanom, az egész produkció alatt zokogtam, annyira megható volt. Éreztük, hogy Csenge belülről zokog, és próbálja végigcsinálni a produkcióját” – mesélte Sarka Kata a Magyarország Szépe tulajdonosa.

A Magyarország Szépe döntősei hétvégén jótékonykodni voltak, erről készült galériánkat itt megnézheted:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top