Sztárok

Kristen Stewart anyja áldását adta lánya leszbikus kapcsolatára

Év eleje óta várják az Alkonyat-sztár rajongói, hogy Kristen Stewart meséljen az asszisztensnőjéhez fűződő kapcsolatáról. Most a színésznő anyja tiszta vizet öntött a pohárba. Igaz, úgy tűnik, hogy megbánta, mert legszívesebben visszaszívná a szavait.

Egy Sunday Mirror-interjú során Kristen Stewart édesanyja, Jules Stewart úgy érezte, hogy felesleges lenne kitérnie a lánya magánéletét firtató kérdések elől, de talán nem gondolta, hogy ekkora érdeklődés lesz a nyilatkozata iránt. Bár két nappal a megjelenés után próbálta kimagyarázni, amiket mondott, ez csak olaj volt a tűzre. De nézzük először, mi is jelent meg a Mirrorban Kristen Stewart magánéletéről.

“Miért ne fogadnám el, hogy a lányomnak barátnője van? Egyszerűen boldog. Ő a lányom, és tudja, hogy bármilyen döntését elfogadom” – mondta az 55 éves Jules, aki egyben azt is tagadta, hogy Kristen Stewart depressziós, vagy hogy nyomasztaná, mit gondolnak róla. “Kristen egyáltalán nem boldogtalan. Egyszerűen izgatott, hogy dolgozhat, most is jóban van az exbarátjával, és továbblépett a magánéletében.”

Jules Stewart a lányával, Kristennel
Jules Stewart a lányával, Kristennel

Két évvel ezelőtt ért véget Kristen Stewart mesebeli szerelme Robert Pattinsonnal, állítólag azért, mert a színésznőnek viszonya volt a Hófehér és a vadász című filmje rendezőjével.

A színésznőnek állítólag viszonya volt a rendezővel
A színésznőnek állítólag viszonya volt a rendezővel

Az Alkonyat sorozat rajongói utána még sokáig hitték: Stewart és Pattinson újrakezdik a kapcsolatukat, de nem így történt.

Robert Pattinsonnal máig jó a viszonya Kristen Stewartnak
Robert Pattinsonnal máig jó a viszonya Kristen Stewartnak

Idén év eleje óta egyértelmű, hogy ez nem történik meg. Stewart egyre gyakrabban mutatkozik Alicia Cargile társaságában, az asszisztensnőjével pedig jól láthatóan több van köztük barátságnál, ahogyan a lentebb mellékelt képek is mutatják.

“Találkoztam Kristen új barátnőjével, és kedvelem. Miért is ne tenném? Egyszerűen imádni való csaj – folytatta a színésznő édesanyja a Mirrornak. – Nincs beleszólásom a lányom párkapcsolataiba, egyszerűen csak remélem, hogy a végén boldog lesz, mindegy, hogy nővel vagy férfival. Elfogadom.”

A galériára kattintva jól látható Kristen Stewart és a barátnője közös fotóin, hogy a színésznő kiegyensúlyozott mostanában.

Megnézem
Összes kép (1)

A Mirror újságírójának Jules Stewart elmondta, hogy szerinte a lánya azért sem beszél a szerelmi életéről, mert korábban Pattinsonnal túlságosan a nagyközönség előtt élték a magánéletüket, és Kristen úgy érezte, hogy az egész világgal van viszonya. Most szeretné megőrizni magának a magánéletét, de a színésznő anyja szerint Kristen Stewart nem szégyelli leszbikus szerelmét.

Talán éppen ez az, amiért Jules Stewart végül úgy döntött, hogy visszaszívja, amiket mondott. A Us Weekly amerikai magazinnak azt állította, hogy kontextusból kiragadottak a mondatai, és ő csak általában az azonos nemű párok jogairól beszélt. Sharon Feinstein, aki az interjút készítette, hanganyagot ígért, hogy bizonyítsa az igazát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top