Sztárok

Megvillantotta óriás melleit Tóth Gabi

Nehéz szó nélkül elmenni Tóth Gabi legfrissebb fotója mellett, ami nemcsak vicces, de dekoltázsa is lenyűgöző rajta. Indítsd a hetedet te is az énekesnő óriási kebleivel!

Tóth Gabi azon sztárok közé tartozik, aki szívesen megmutatják formás idomaikat. Emlékezzetek csak vissza, az X-Faktor során is mennyiszer gyönyörködhettünk Tóth Gabi hosszú lábában! Most pedig itt a nyár, az egyre kevesebb ruha, és mintha ezzel egyenes arányban nőnének az énekesnő mellei. A hétvégén Gabi egy lagziban járt, ahol láthatóan nagyon jól érezte magát, mikor pedig a hangulat már a tetőfokára hágott, készült róla egy nagyon vicces fotó is. Kár, hogy csak a dekoltázsára tudunk figyelni rajta:

A photo posted by tothgabi (@tothgabi) on

Tóth Gabitól vélhetően a nyár folyamán még várhatunk néhány ehhez hasonló villantást. Az énekesnő nemrég egykori x-faktoros felfedezettjeivel, a Spoon zenekar tagjaival bulizott, a jól sikerült estére pedig egy nagyon merész felsőt választott:

A photo posted by tothgabi (@tothgabi) on

Ha még több fotót szeretnél látni Tóth Gabiról, akkor galériánkra kattintva megnézheted, milyen ruhákban villantotta meg szuper alakját az X-Faktor során:

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top