Sztárok

Lélegzetelállítóan dögös bikiniben Hódi Pamela – fotó

Hódi Pamela ritkán posztol bikinis fényképet magáról, ám a hétvégén szerencsére megtette. Az Éden Éjjel volt műsorvezetője egy tökéletes fotón mutatta meg szuperdögös alakját.

Megelőlegezem, hogy ennek a nyárnak Hódia Pamela és kislánya, Natasa Zselyke lesznek a sztárjai. A csinos anyuka a hétvégén kiakasztotta a cukiságmérőt egy tündéri videóval a pancsoló Natiról, hétfőre pedig szuper fotót posztolt kettejükről. Azon felül, hogy Hódi Pamela és kislánya nagyon aranyosak együtt, nem tudunk szó nélkül elmenni amellett, milyen dögös Berki Krisztián egykori kedvese bikiniben.

Hódi Pamela természetesen minden megtesz azért, hogy szuperül álljon neki a bikini is. A modellként is dolgozó híresség nagyon odafigyel arra, mit eszik és iszik. Még szerencse, hogy tündéri kislánya is szívén viseli Hódi Pamela egészségét, a napokban például segített a anyukájának elfogyasztani a vacsorát:

Nati figyel Anya alakjára???? segít meginni az esti shake-emet☺️❤️

Posted by Hódi Pamela – hivatalos oldal on Wednesday, June 10, 2015

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top