Sztárok

Muszáj látnod Hódi Pamela tündéri felvételét kislányáról

Hódi Pamela annyira aranyos videót osztott meg lányáról, Natasa Zselykéről, hogy még akkor is elolvadnánk, ha nem lenne hőség. Vigyázz, ennél cukibb talán már nem is lesz ma!

Hódi Pamela és másfél éves gyermeke, Nati, mivel nagy hőség van, a hétvégét víz mellett töltik. A kislány nemrég ismerkedett meg a medencével, de láthatóan már imádja. Önfeledt pancsolásával és kacarászásával pedig teljesen leveszi a lábáról édesanyját. Abszolút meg tudjuk érteni, hogy Hódi Pamelna nem tudott ellenállni a késztetésnek, hogy levideózza a kislányt, a jelenet ugyanis tényleg tündéri.

Muszáj látnod Hódi Pamela tündéri felvételét kislányáról

Hódi Pamela számára az Éden Hotel fináléjával egy időre véget értek a munkás hetek, így még több időt tud együtt tölteni kislányával. Azt egyelőre nem tudjuk, milyen terveik vannak az elkövetkező hónapokra, az azonban már biztos, hogy Berki Krisztián mindenképp szeretné elvinni egykori kedvesét és Natit vakációzni. “(…) most azt szeretném elérni, hogy 23 hónap munka után, napi 3-4 óra alvással, elvihessem Pamelát és a kislányomat nyaralni” – mondta a FEM3 Café házigazdája egy beszélgetős műsorban.

Itt megnézheted Hódi Pamela tündéri felvételét Natiról:

Na ez az amire nincsenek szavak!!! Önfeledt kacagás, tiszta szívvel❤️❤️❤️

Posted by Hódi Pamela – hivatalos oldal on Saturday, June 13, 2015

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top