Sztárok

Ezt a három királyi esküvőt tartják meg 2015-ben

Kik állnak idén oltár elé? És kik azok a hercegek, hercegnők, akik még várnak a menyegzővel? II. Erzsébetnek még három unokája is esküvő előtt áll, a svéd királynak azonban mindhárom gyermeke kimondta már az igent.

2015-ben három királyi menyegzőre kerül sor. A brunei szultán lánya ment férjhez idén, most szombaton pedig a svéd Károly Fülöp herceg házasodik meg. Nyáron a monacói Caroline hercegnő kisebbik fia veszi el olasz milliárdos szerelmét.

De kik azok, akik még mindig várnak az esküvővel?  Nos ott van a luxemburgi uralkodó két kisebb, húsz év körüli fia és lánya. Még egyikük sem házas. De Nagy-Britanniában is van esély újabb királyi esküvőre. Méghozzá háromra is. II. Erzsébet unokái, Beatrix és Eugénia hercegnők bármikor bejelenthetik eljegyzésüket, hiszen mindketten régóta tartós és boldog párkapcsolatban élnek, párjaik bejáratosak az udvarba, s ami még fontosabb, találkoztak már a királynővel is – ami egyértelmű jelzés szokott lenni a közelgő kézfogóra. A harmadik, egyelőre szinte esélytelen királyi esküvő Harry hercegé, aki még mindig nem talált feleségjelöltet magának, habár éppen pár napja fotózták le őt, amint simogatja egy színésznő lábát egy londoni bárban.

Ezt a három királyi esküvőt tartják meg 2015-ben
Eugénia hercegnő

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top