Sztárok

Damu Roland újra a bíróságra megy

Damu Roland szerint már megint mocskolódnak ellene. Egykori cellatársa viszont máshogy látta a börtönben töltött időt, mint Roland.

Pénteken Budapesten haknizott könyvével Damu Roland. Csütörtökön viszont a Story magazin exkluzív interjút közölt Damu egykori cellatársával, aki nem kímélte a színészt. Keményen kipakolt arról, hogy szerinte milyen is volt Damu Roland a börtönben, és ott bent mit mondott Vajna Tímeáról.

A Bors a pénteki könyves beszélgetésén megkérdezte Damut: volt cellatársa miért állítja, hogy  rendszeresen terrorban tartotta őt a tiszalöki börtönben. A lap szerint a színész dühösen reagált elmondottakra. “Vissza fog kerülni a börtönbe, beperelem, hogy bizonyítsa az elmondottakat….998 kamera van Tiszalökön, ha történt volna erőszak, azt fel kellett volna venniük” – mondta Damu, akit volt barátnője 2010-es feljelentése nyomán ítélték négy és fél év börtönbüntetésre súlyos testi sértés, erőszakos közösülés és személyi szabadság korlátozása miatt. Április elején szabadult.

Damu Roland újra a bíróságra megy

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top