Sztárok

Gombos Edina nagy meglepetését okozott a TV2-ben

Gombos Edina hónapok óta szülési szabadságon van, és ideje nagy részét otthon tölti. Ám pénteken egy váratlan húzással jól meglepte kollégáit a TV2-ben.

Gombos Edina szoros kapcsolatot ápol munkatársaival a TV2-ben, főleg Aktív-beli kollégáival. Bár kisfia megszületése óta nem dolgozik, így is gyakran találkozik velük, hiszen a stáb már többször forgatott riportot a műsorvezetővel azóta, hogy megérkezett a pici. Gombos Edina pedig pénteken egy váratlan látogatással lepte meg munkatársait, mikor beugrott az Aktív stábjához kisfiával. Az esetről természetesen fotók is készültek, így látszik, Edina meglepetése jól sült el, a TV2-ben nagyon örültek neki és a kis Matteónak is.

Meglátogattuk a kollégákat a TV2-ben. Nem harangoztam be előre az érkezésünket, így nagy volt a meglepetés, amikor beléptünk az Aktív szerkesztőségébe…:-)))

Posted by Gombos Edina on Friday, June 12, 2015

A műsorvezetőnő második gyermeke március végén született, a büszke édesanya pedig rendszeresen oszt meg róla képeket rajongóival. Gombos Edina legutóbb néhány tündéri portrét mutatott meg a kisfiúról, akiről azt mondja, kiköpött olyan, mint az édesapja:

Megkaptam a férjemet kicsiben! Mini Alberto…:-)

Posted by Gombos Edina on Wednesday, June 3, 2015

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top