Sztárok

Lélegzetelállítóan izmos Aleska Diamond – fotó

Aleska Diamondot már nagyon sokféle képen láttuk, azonban egyik fotóján hosszabb időre megakadt a szemünk. A Celeb vagyok, ments ki innen! egykori sztárja ez alkalommal lenyűgöző izmait villantotta meg.

Félreértés ne essék, azzal eddig is tisztában voltunk, hogy Aleska Diamond nagyon izmos lehet, hiszen lételeme a mozgás és a sport. Sáfrány Emese ugyanis már gyerekkorában is igazi örökmozgó volt, így nem csoda, hogy később táncművészeti szakközépiskolába járt. Manapság pedig Aleska Diamonddal leggyakrabban az edzőteremben lehet összefutni, vagy levegőben lógó hulahoppkarikán láthatjuk, amint elképesztő artistagyakorlatokat mutat be. Ennyi sport mellett pedig természetes, hogy Aleska Diamond elképesztő izmokat növesztett, melyeket eddig nem gyakran mutogatott, ám most végre egy fotóján láthatóvá tette őket:

Aleska Diamond korábban elárulta nekünk: azzal, hogy egyre távolabb kerül felnőttfilmes múltjától, rajongótábora is lecserélődött. Egyre több tinilány és nő keresi meg azzal, hogy edzés- és szépségtippeket kérjen tőle. Éppen ezért Aleska Diamond eldöntötte, hamarosan újabb könyvvel rukkol majd elő, amelyben tanácsokat ad az egészséges életmóddal kapcsolatban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top